Növelje a hatékonyságot és csökkentse a környezetre gyakorolt hatást, kompromisszumok nélkül.

 

 

A nyomtatás jövője a hő nélküli technológia

 

Az Epson tintasugaras nyomtatói kevesebb áramot használnak, így energiát spórolnak.

 

Váltson hő nélküli technológiára az alacsony energiafogyasztás érdekében

 

Bolygónk számos környezeti kihívással néz szembe. A válasz e kihívásokra ott rejtőzik minden olyan emberben és vállalatban, amely hajlandó változtatni szokásain. Ebből mi is kivehetjük a részünket.

Az Epson támogatja a hő nélküli technológiára való átállást, amely a tintakibocsátási folyamat során nem használ hőt, és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Minden egyes alkalommal, amikor nyomtatunk, lapról lapra változtathatjuk meg a történetünket.

 

Hogyan lehet egy apró változtatással is nagyot lépni a karbonsemlegesség felé vezető úton?

 

Az Epson a Cambridge-i Egyetem szakértőivel közösen végzett egy kutatást annak érdekében, hogy jobban megértse, a nyomtatás hogyan segíthet csökkenteni a globális felmelegedés hatásait.

A 2020-as szinthez képest világszerte a nyomtatók által felhasznált energiának átlagosan kb. 25%-kal kell csökkennie 2030-ig, 40%-kal pedig 2050-ig.

 

 

Nyomtatási folyamat összehasonlítása

A lézer- és a tintasugaras nyomtatók kívülről ugyanúgy néznek ki. De a belső az, ami igazán számít. Az Epson hő nélküli technológiája nem igényel hőt a tinta kifúvási folyamat során. Ehelyett elektromos impulzust küld a Piezo modulnak, amely ettől előre majd hátra hajlik, így préseli át a tintát a nyomtatófejen.

 

Ezzel a módszerrel mindössze három lépésre van szükség a nyomat előállításához.

 

 

A hő nélküli technológia előnyei

Növelje a hatékonyságot és csökkentse a környezetre gyakorolt hatást, kompromisszumok nélkül.

 

Spóroljon időt a megbízható, gyors nyomtatással

A hő nélküli technológia nem igényel hőt ahhoz, hogy a készülék üzemkész állapotba kerüljön a bekapcsoláskor, vagy az alvó állapotból történő visszatéréskor. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatás azonnal megkezdődik.

 

A kevesebb beavatkozás növeli a termelékenységet

Az Epson tintasugaras nyomtatók hő nélküli felépítése azt jelenti, hogy kevesebb olyan alkatrész van bennük, ami elromolhat, és ez csökkenti a szükséges beavatkozások mennyiségét.

 

Kisebb teljesítményfelvétellel energiát és pénzt takarít meg

A hő nélküli technológia kevesebb energiát használ, mivel nem használ hőt a bemelegedéshez. Mivel a tintasugaras nyomtatóknak nem kell fixálóegységet felmelegíteniük, jelentősen alacsonyabb az energiafogyasztásuk.

 

Kevesebb pótalkatrész, kisebb környezeti terhelés

A lézernyomtatók általában többféle kellékanyagot alkalmaznak, és több esetben igénylik a henger, az átvivőszíj és a fixálóegység rendszeres cseréjét. A hő nélküli technológia révén az Epson tintasugaras nyomtatói kevesebb cserealkatrésszel rendelkeznek.

 

Tekintse meg kínálatunkban a tintasugaras nyomtatókat

 

https://fokuszcomputer.hu/termeklista.cshtml?ml1=0&ml2=1&mf=EPSON